Een livepainting voor uw bedrijf

Graag kom ik voor u een livepaint maken op een bijzondere gelegenheid van uw bedrijf! Een schilderij is niet alleen leuk om te zien ontstaan tijdens de gelegenheid, maar het is natuurlijk ook nog eens superleuk om in uw bedrijf op te hangen! Wenst u een schilderij van de gelegenheid, of toch liever van bijvoorbeeld het product dat u verkoopt? Er is van alles mogelijk! Stuur mij vooral een mail met uw wensen en dan denk ik met u mee.

Klanten die ik blij heb mogen maken met 1 of meerdere livepaintings zijn onder andere Cisco, de Hogeschool Utrecht en de Macro.

Voor Cisco heb ik 3 dagen live op hun stand mogen schilderen tijdens de IBC show in de RAI, in Amsterdam. Hiervan maakten zij live opnames, die vervolgens live op hun beeldscherm te zien waren. Voor de Hogeschool Utrecht heb ik twee dagen live geschilderd tijdens hun eerste onderwijsfestival, in 2018.  Voor de Macro heb ik live mogen schilderen op een bruiloft van hun zakenpartner.

Wilt u een kunstwerk op maat, dat het verhaal van uw bedrijf verteld, maar hoeft het van u niet live getekend of geschilderd te zijn?