MENU

Tarieven

Mei, juni, juli en augustus 2024 ben ik niet meer beschikbaar. Het is dan wel mogelijk om een after paint te laten maken.

Livepaintings/ after paintings 

livepaint ceremonie bruiloft
Acryl op doek - 60x80cm

De prijzen voor livepaintings en after paintings zijn afhankelijk van het formaat. Hier zijn een aantal opties:

Acrylverf op doek van 40x50 cm 545 euro*

Acrylverf op doek van 50x70 cm 625 euro* - meest gekozen

Acrylverf op doek van 60x80 cm 705 euro*

Acrylverf op doek 80x100 cm 785 euro*

Acrylverf op doek 100x120 cm 865 euro*

* Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. De reiskosten zijn 40 cent per kilometer. Mocht het nodig zijn om ergens te overnachten, i.v.m. de afstand en de tijd van het livepainten, dan wordt hiervoor een extra bedrag gerekend. Dit bedrag zal van te voren worden gecommuniceerd.

Heb je een andere specifieke maat in gedachte? Laat het vooral weten en dan kijk ik in hoeverre dat mogelijk is. Ook livekunst met aquarelverf en fineliner op aquarelpapier en pastelkrijt op pastelmatpapier behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor vraag ik vergelijkbare prijzen, voor vergelijkbare formaten. 


15x15 cm schilderijtjes

15x15 cm schilderijtjes zijn erg leuk om cadeau te doen bij bijzondere gelegenheden. Inmiddels heb ik al meerdere van deze schilderijtjes mogen maken voor doopdiensten en om cadeau te doen met Valentijnsdag. Een schilderijtje van dit formaat is ook leuk om cadeau te doen op een bruiloft, of als kraamcadeautje, maar net zo goed voor elke andere mooie grote en kleine herinneringen. 

Voor mezelf maak ik schilderijtjes als deze ook graag. Naast dat ik ze cadeau geef aan dierbaren, heb ik er meerdere gemaakt van leuke momenten van onze zoon; een stilleven van geërfd servies' en een schilderijtje van onze bruiloft. Van een 15x15 cm schilderijtje van onze zoon heb ik onze kerstkaart in 2022 en 2023 laten drukken. Ook kregen mijn vader en mijn man met vaderdag een schilderijtje van zichzelf met onze zoon Benjamin.

Een 15x15 cm schilderijtje maak ik voor 85 euro exclusief verzendkosten. Het leuke van dit formaat, is dat het als brievenbuspakketje verstuurd kan worden en dat ze in elk huis wel een plekje kunnen krijgen.