MENU

Tarieven

Livepaintings

livepaint ceremonie bruiloft
Acryl op doek - 60x80cm

De prijzen voor het livepainten zijn afhankelijk van het formaat. Hier zijn een aantal opties:

Acrylverf op doek van 40x50 cm 515 euro*

Acrylverf op doek van 50x70 cm 595 euro* - meest gekozen

Acrylverf op doek van 60x80 cm 675 euro*

Acrylverf op doek 80x100 cm 755 euro*

Acrylverf op doek 100x120 cm 835 euro*

* Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. De reiskosten zijn 35 cent per kilometer.

Heb je een andere specifieke maat in gedachte? Laat het vooral weten en dan kijk ik in hoeverre dat mogelijk is. Ook livekunst met aquarelverf en fineliner op aquarelpapier en pastelkrijt op pastelmatpapier behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor vraag ik vergelijkbare prijzen, voor vergelijkbare formaten. 

15x15 cm schilderijtjes

15x15 cm schilderijtjes zijn erg leuk om cadeau te doen bij bijzondere gelegenheden. Inmiddels heb ik al meerdere van deze schilderijtjes mogen maken voor doopdiensten en om cadeau te doen met Valentijnsdag. Een schilderijtje van dit formaat is ook leuk om cadeau te doen op een bruiloft, of als kraamcadeautje, maar net zo goed voor elke andere mooie grote en kleine herinneringen. 

Voor mezelf maak ik schilderijtjes als deze ook graag. Naast dat ik ze cadeau geef aan dierbaren, heb ik er meerdere gemaakt van leuke momenten van onze zoon; een stilleven van geërfd servies' en een schilderijtje van onze bruiloft. Van een 15x15 cm schilderijtje van onze zoon heb ik onze kerstkaart in 2022 laten drukken. Ook kregen mijn vader en mijn man met vaderdag een schilderijtje van zichzelf met onze zoon Benjamin.

Een 15x15 cm schilderijtje maak ik voor 75 euro exclusief verzendkosten. Het leuke van dit formaat, is dat het als brievenbuspakketje verstuurd kan worden en dat ze in elk huis wel een plekje kunnen krijgen.