MENU

Bijzondere momenten verdienen bijzondere aandacht!

Livepaint voor particulieren

Met veel liefde en passie kom ik jullie feest vastleggen in een schilderij! Zo hebben jullie aan het eind van jullie dag een schilderij met een bijzondere herinnering. Een schilderij dat helemaal in jullie huis past!

Waarvan kun je een liveschilderij laten maken?

Eigenlijk van elk memorabel moment! Je kunt een promotie op doek laten vastleggen; een bruiloft; een jubileum; een doopdienst; het moment dat iemand wordt opgedragen in de kerk; een eerste communie; en bijvoorbeeld een familiedag.

Wat zie je graag terug op doek?

Het schilderij wordt gemaakt aan de hand van jullie wensen. De meeste van mijn klanten gaan voor een schilderij met acrylverf op doek. Zo af en toe maak ik ook werken met aquarel en fineliner op aquarelpapier, of pastelkrijt op pastelmatpapier. Heb je liever een groot schilderij, of een klein schilderij? Wil je een schilderij met jullie op de voorgrond en de locatie op de achtergrond, of toch liever van het diner, of de huwelijksvoltrekking? Mail mij al jullie wensen en dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen.

Voor mijn meest recente werk kun je het beste kijken op mijn Instagram account @maaikeslivepainting.

Tips:

  1. Denk bij het formaat en de schildertechniek aan wat mooi op de plek zou staan waar jullie het werk aan het eind willen hebben hangen. Een groot schilderij staat tijdens het livepainten heel mooi, maar kan in jullie huis veel te groot zijn.
  2. Je kunt je vrienden of familie vragen of ze het livepainten gezamenlijk cadeau willen geven!