Een livepaint van jullie feest!

Zijn jullie opzoek naar iets bijzonders voor jullie feest? Iets wat leuk is voor jullie gasten, maar waar jullie ook wat aan over houden? Dan zoeken jullie op de juiste plek! Een livepaint is leuk voor het eindresultaat en het is zeker ook leuk voor de gasten, om de schildering te zien ontstaan! Het resultaat is een sfeerimpressie van uw bruiloft. Vragen jullie mij als livepainter, dan kom ik tijdens een onderdeel van jullie feest schilderen. Jullie mogen zelf bepalen op welk moment van de dag jullie willen dat ik kom schilderen.

Inmiddels heb ik meer dan 25 livepaint opdrachten achter de rug. Elk feest is weer zo anders! Zo ben ik op een bruiloft op het strand geweest en op een Marokaanse bruiloft; bij Werelds Aan Het Strand in Zeeland en bij Ten Huize Foets in België. Ik ben geboekt door bruidsparen, vrienden van het bruidspaar en ook eens door een zakenrelatie van een bruidspaar. Behalve op bruiloften heb ik ook op huwelijks jubileums en bij styled shoots mogen schilderen. De foto’s op deze pagina geven een impressie van mijn stijl.

Livepaint met aquarel en fineliner

Deze werkstukken zijn live geschilderd met aquarel en fineliner, op aquarelpapier. Dit materiaalgebruik zorgt voor een zachte romantische stijl.

Livepaint met acryl op doek

Sinds 2017 ben ik live begonnen te schilderen met acrylverf. Hiervan heb ik een nog beperkt aantal werk, maar er zullen in de komende tijd meer voorbeelden volgen!