MENU

And now for something completely different

"And now for something completely different" is de titel van de expositie die de komende maanden te zien is in Galerie Ludens bij Theater Ludens in Voorburg. Met 3 grote insectentekeningen mag ik daar onderdeel van uitmaken. Het is voor het eerst dat ik onderdeel mag uitmaken van een expositie in mijn eigen woonplaats. 

Corné Akkers

De persoon die mij voor deze expositie gevraagd heeft is Corné Akkers. Hij geeft wekelijks cursussen bij Brugman. Cursussen die ik echt kan aanraden voor beginners en professionals. Corné zei eens dat een cursus van hem overbodig is voor mij, maar toch heb ik de cursussen bij hem als waardevol ervaren. 

Galerie/ Theater Ludens

In het theater ben ik eigenlijk nooit geweest. Er is blijkbaar veel voorstellingen te zien en je hebt er een jeugd theater school, maar het theater valt helemaal niet op. Het zit verstopt vlakbij Form Kwadraad. Er zullen dus niet snel mensen langs deze tentoonstelling lopen. Toch vind ik het leuk om hier deel van uit te maken. Mijn droom is dat er eens een museum voor lokale kunstenaars komt in Voorburg! In mijn beleving is dat een mooie toevoeging aan wat Voorburg te bieden heeft.

Zaterdag 14 oktober van 16-00 - 18.00 uur

Zaterdag 14 oktober van 16-00 - 18.00 is de vernissage (feestelijke opening) van de tentoonstelling. Mijn tante komt; mijn ouders misschien ook wel; Timon en Benjamin zullen daarbij zijn. Jij bent ook welkom! Kom gerust om het theater eens te bekijken; om mijn werk te zien; de rest van de galerie te zien; of om mij te ontmoeten! Zie ik je daar?

Voor deze tentoonstelling heb ik 3 insectentekeningen professioneel laten inlijsten bij Artifac in Den Haag. Het zijn dus werken die nog niet eerder tentoongesteld zijn. Wel zijn de werken alle 3 voor het grootste deel live getekend op bijzondere plekken. Een bij tekende ik bij Gardenista, wat plaats vond bij Kasteel Ophemert. Een knoopwesp tekende ik live tijdens de insectententoonstelling bij het Flower Art Museum. Dat werk staat inmiddels ook te koop op mijn site. Het derde en laatste werk maakte ik bij een evenement van TuinIdee in de Brabanthallen.