workshop dieren tekenen met pastelkrijt

Workshop

Ben jij op zoek naar een leuke workshop waarin je met pastelkrijt dieren leert tekenen? Neem dan vooral contact met mij op!

Wanneer je bij mij een workshop volgt, zal ik je mijn werkwijze laten zien en laten mee beleven. We zullen samen op pad gaan om een mooie foto’s van dieren te maken. Dit doen we met onze mobiel. Ik maak zelf vaak ongeveer 50 foto’s en dan kies ik er 1 uit die ik wil natekenen. Wanneer we een mooie foto hebben, dan gaan we die na tekenen. We zullen dit doen in soortgelijke stappen, als de foto links van deze tekst. Aan het eind kun jij naar huis met je eigen mooie creatie!

De kosten voor de workshop, inclusief materialen is 65* euro, voor 2,5 uur. Kom je met zijn tweeën, dan betaal je 110* euro en als je met zijn drieën komt betaal je 150* euro. Ik werk graag met een kleine groep, zodat ik persoonlijkere begeleiding kan bieden. *De prijzen zijn exclusief reiskosten (21 ct per km). De worskhop kan bij mij thuis plaats vinden, bij mij buiten in de buurt, maar eventueel ook op locatie. We kunnen insecten fotograferen, maar eventueel ook dieren in een park, vlindertuin, kinderboerderij of dierentuin. Wil je graag naar een dierenpark, dan komen mijn entree kosten voor jouw rekening.