Live paint

Live paintWil jij iets laten vastleggen in een live paint, dus een live geschilderd kunstwerk? Een live paint is leuk voor elke bijzondere gelegenheid. Of het nu gaat om een familiefeest, of om een evenement, ik leg het graag voor je vast in een live paint! Op groot formaat is het leuk voor grote feesten en evenementen en op klein formaat is het leuk voor kleinere feesten. Een live painting schilder ik met acrylverf, of met aquarel, maar ik maak ook live kunst met pastelkrijt. Jij mag bepalen op welk formaat en met welk materiaal ik werk.

Tijdens de gelegenheid maak ik het kunstwerk op basis van wat ik live zie en op basis van foto’s. Een omgeving veranderd meestal niet zo, dus dat kan ik live schilderen, maar mensen verplaatsen zich in de meeste gevallen natuurlijk voortdurend. Het is fijn als de bezoekers van de gelegenheid niet stil hoeven staan en toch leuk op het werk kunnen komen. Daarom maak ik foto’s tussendoor, die ik gebruik voor de live paint. Jij mag zeggen wat je op het werk terug zou willen zien en dan kijken we samen in hoeverre dat gaat lukken. Het is ook mogelijk om mij live te laten schilderen aan de hand van foto’s die zijn genomen op een moment dat ik er niet was. Misschien wil je iemand een schilderij van zijn of haar hond cadeau doen en lijkt het je leuk als ik die live kom maken, tijdens een verjaardag bijvoorbeeld. Ook dat kan! Laat mij vooral weten wat je wensen zijn!

Wil je meer informatie? Mail mij gerust je vragen, of stuur mij vooral een mailtje met de vraag of je de digitale brochure kunt krijgen.

Kunst in opdracht

Live paintKunst maak ik graag live, maar ik maak ook graag kunst in opdracht, vanuit huis! Wil jij jezelf of iemand anders een mooi kunstwerk cadeau doen, of zoek je een mooi kunstwerk voor je bedrijf? Neem dan vooral contact met mij op! Wanneer jij aangeeft wat je wensen en budget is, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Het thema van het kunstwerk, is aan jou. Misschien staat je bedrijf in Amsterdam en zou je wel een mooi werk van een bijzondere plek in Amsterdam aan de muur willen in je bedrijf. Een schilderij van het team kan ook leuk zijn! Laat mij vooral weten wat jouw ideeën zijn. Ik denk graag met je mee.

Kunst in opdracht maak ik het liefst met acrylverf, aquarel, of pastelkrijt. Elk formaat is bespreekbaar. Het is wel zo dat ik met pastelkrijt niet kleiner wil werken dan op A4 formaat, omdat de krijtjes die ik gebruik daar anders te grof voor zijn. Ik werk graag realistisch en impressionistisch. Een kunstwerk hoeft voor mij niet te zijn als een foto, want dan is het in mijn beleving zonde van de moeite. Dan kun je beter een foto ophangen. Ik vind het leuk als de techniek van de kunstenaar nog zichtbaar is.