Kunst in opdracht

Kunst in opdrachtMet veel plezier maak ik kunst in opdracht voor jou! Dit kan in de vorm van een Live painting, maar ook andere kunst maak ik graag in opdracht. Kunst in opdracht kun je me laten maken met acrylverf, aquarel en pastelkrijt. Wens je een tekening van een dier, een landschap, een stilleven, of bepaalde personen? Ik hoor het graag! Vanuit jouw wensen gaan we samen kijken wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Heb je een ruimte dat wel een mooi kunstwerk kan gebruiken, maar weet je niet zo goed wat je daar zou willen, dan kunnen we daar samen over nadenken. Hierbij kunnen we nadenken over het gevoel wat je wenst dat jij of je bezoekers in die ruimte zullen hebben. Mogelijk zijn er bepaalde herinneringen die je in het kunstwerk terug wilt laten komen.

Je kunt kunst natuurlijk ook cadeau doen! Hoe bijzonder is het om je ouders een kunstwerk cadeau te doen van alle kleinkinderen!? Het kan wat lastig zijn om te bedenken wat je een ander als kunstwerk cadeau kunt geven. Je kunt daarom ook kiezen om mij een cadeaukaart te laten maken voor een kunstwerk van een bepaald budget. De persoon waar je deze aan geeft kan dan zelf met mij overleggen wat voor kunstwerk hij of zij wil.

 

Live painting

Waarom een live painting? Tegenwoordig kunnen we alles snel op foto of film zetten. Aan het eind van de dag hebben we zo 100 foto’s, als we dat willen. Een live paint (een schilderij wat live gemaakt is) van een dag heeft niet zomaar iedereen van elk moment. Het is een unieke manier om een mooi moment vast te laten leggen. Het leuke is dat het ontstaan van het kunstwerk ook zichtbaar is voor de mensen die tijdens het live painten aanwezig zijn. Je kunt vast wel een mooi moment bedenken voor een live painting! Welk moment zou je op een bijzondere manier willen laten vereeuwigen? Misschien je eerste optreden, of de uitreiking van iets wat je gehaald of gewonnen hebt. Het kunnen eigen persoonlijke momenten zijn, maar ook grote feesten, evenementen, of festivals. Je kunt me boeken als particulier, of als bedrijf en dan kom ik met veel passie een live painting maken!

 

Kunst en opdracht

Met kunst in opdracht kun je een schilderij laten maken die helemaal aangepast is aan jouw wensen. Een schilderij kan gemaakt worden die perfect de bijzondere momenten weergeeft. Dit kan een specifiek moment zijn tijdens een feest of een samenvatting van meerdere momenten gedurende een dag. Dit is helemaal afhankelijk van de opdrachten die je geeft en een moment dat de schilder aanwezig is. Je kunt van tevoren een afspraak maken met de schilder zodat eventuele bijzonderheden besproken kunnen worden. Zo kun je ook foto’s laten zien voor bepaalde elementen die eventueel in het schilderij toegevoegd moeten worden. Het doel is dat je uiteindelijk in het kunstwerk weg kunnen dromen. Doordat je eerst met de schilder kunt overleggen wordt het schilderij een weergave van de momenten en de gedachten die jij hebt.