MENU

Benefietconcert TBU

Heb je nog niets op je programma voor zaterdag avond 17 juni? Kom dan vooral naar het benefiet concert van The Beautiful Unseen! Zelf zal ik daar live schilderen en het resultaat hiervan zal aan het eind van het concert geveild worden voor The Beautiful Unseen.

Esther Pot TBU zeep

The Beautiful Unseen zet zich in voor vrouwen die uit de prositutie komen. Een tijdje geleden sprak ik voor het eerst met Esther Pot, de oprichter hiervan. Zij kreeg op haar hart om deze vrouwen te helpen op een manier die nog niet door anderen wordt gedaan. Ze wilde geen organisaties in de weg zitten, maar een aanvulling zijn op wat er al is. Hiervoor ging ze in gesprek met organisaties. Wat echt nog nodig was, was een stap naar ander werk voor deze vrouwen; hulp om weer wat van het leven te maken. Dit doet zij nu door met deze vrouwen zeep te maken en te verpakken op een duurzame manier. Hiermee begeleid ze deze vrouwen terug in de maatschappij. Een missie waar ik wel enthousiast van wordt!

Als ik terug kijk naar mijn puberteit, dan zie ik een kwetsbaar meisje, die gelukkig in contact kwam met de juiste mensen. Mijn ouders hebben mij liefdevol opgevoed; ik ging naar een fijne school en naar een fijne kerk; één van mijn ouders was altijd thuis; ik woonde in een mooi rijtjeshuis, in een fijne buurt; de mensen in mijn omgeving waren te vertrouwen. Zo kan ik nog heel veel meer fijne elementen uit mijn jeugd opnoemen. Ik als kwetsbare puber kreeg dat wat ik nodig had om te worden wie ik nu ben. Dit had heel anders kunnen zijn als al die fijne elementen uit mijn jeugd er niet waren. Ik had ook in de prostitutie kunnen belanden! Gewoon al een verkeerd vriendje had het verschil kunnen maken. Het leven dat ik nu heb, is dat waar ik van droomde. Een leven met een lieve man; een lieve zoon; leuk werk; een leuk huisje; en een fijne buurt. Ik ben heel dankbaar voor mijn leven! Dit leven is mij gegeven. Natuurlijk heb ik altijd mijn best gedaan om dit leven te krijgen, maar het had zo anders kunnen lopen. Wat als ik in een derde wereld land was geboren?

The Beautiful Unseen zeep

Het leven is nu eenmaal zoals het is, maar we kunnen wel een bijdrage leveren om dit ten goede te veranderen. Vind jij het ook belangrijk dat deze vrouwen geholpen worden? Steun dan The Beautiful Unseen! Dit kan door een gift te geven; zeepjes te kopen; maar nu ook door ook naar het benefiet concert te komen! Nodig vooral nog anderen uit! Ga je trouwen? Dan kun je bijvoorbeeld de zeepjes van The Beautiful Unseen als bedankje geven aan je gasten! Zo maak je niet alleen je gasten blij, maar steun je ook nog eens dit mooie doel!