Workshops?

Naast livepainten lijkt het me erg leuk om workshops aan te bieden! Het lijkt me namelijk heel leuk om mijn vaardigheden met jou te delen! Op dit moment ben ik aan het nadenken over leuke workshops die ik kan gaan aanbieden. Wat denk je van buiten schilderen op een leuke locatie, met een vrijgezellenfeestje? Of een cursus portrettekenen, waarbij jullie als vriendinnen elkaar na mogen tekenen?

Mijn plannen staan nog niet vast! Geef vooral je feedback en ideeën!

Update:18-08-2017
Het filmpje heb ik inmiddels gemaakt; gezellig met Femke. Vandaag wil ik het opsturen naar Paintbar.
Schilderij links door: Maaike
Schilderij rechts door: Femke

 

Update: 14-08-2017
Mirjam, die de Paintbar avond leidde die ik bijwoonde, heeft aangegeven dat ik auditie mag doen, om daar te komen werken. Hiervoor vragen ze mij om een filmpje te maken waarin ik zogenaamd een Paintbar event presenteer. Dit schilderij werd mij gevraagd om te dupliceren: schilderij.
Wish me luck! 😉

Update: 10-08-2017
Gisteren heb ik een evenement bijgewoond van Paintbar. Daar ga ik solliciteren.
Bij Paintbar schilder je met een groep een schilderij na en kun je daarbij een drankje bestellen, of wat lekkers. Het is een avondje uit, waarbij je thuis komt met een zelf geschilderd schilderij. Op de site kun je al zien welk schilderij er op de dag wordt geschilderd, waar jij je voor op geeft. De evenementen van Paintbar zijn telkens op een andere locatie en je kunt Paintbar ook boeken voor een vrijgezellenfeestje, of personeelsuitje.
Gisteren stond het schilderij van een koe centraal. Mirjam, die de Paintbar vertegenwoordigde, had voor iedereen de materialen klaargelegd. We mochten een schort om doen, kwasten pakken en haar na schilderen. Mirjam schilderde stap voor stap het schilderij na, wat naast haar op de schildersezel stond. Ze gaf daarbij af en toe een tip en keek tussendoor rond bij de deelnemers. Aan het eind had iedereen een mooi schilderij van een koe, om mee naar huis te nemen!