Modelkunst

Deelnemers

Maaike Krijtenburg

Oprichter en organisator


Elise van der Zanden

Kunstenaar


Meerdere kunstenaars boeken?

Optie 1: Modelkunst van 1 of 2 personen

Wil jij vastgelegd worden in kunstwerken van diverse kunstenaars? Neem dan vooral contact met mij op! Je kunt er voor kiezen om alleen vastgelegd te worden, of samen met iemand anders. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn als je zwanger bent, of een bijzondere date met je partner, vriendin of vader wilt hebben. Om ons iemand te laten vastleggen vragen we 25 euro. Hier is nog geen resultaat bij in begrepen. De kunstenaar mag naast dit bedrag zelf een prijs bepalen voor hun eigen werk. Dit bedrag zal tussen de 5 en de 30 euro liggen. 

Je kunt er voor kiezen om het model-kunst-maken bij jou te laten plaatsvinden. Dit laatste kan alleen als je kunt verzekeren dat je minimaal één van de kunstwerken gaat kopen en als je in de buurt van Den Haag/ Leiden/ Delft woont. Woon je verder, dan vragen betaal je de reiskosten van elke kunstenaar. Van te voren kan niet worden verzekerd hoeveel kunstenaars mee zullen doen. Je kunt wel aangeven hoeveel kunstenaars je ongeveer minimaal of maximaal zou willen.

Een model sessie zal mooie resultaten opleveren! Je kunt na afloop één of meerdere van de resultaten van de kunstenaars kopen. Een modelsessie duurt maximaal 1,5 uur.

Optie 2: Modelkunst tijdens een feest/ evenement

Je kunt er ook voor kiezen om ons te boeken om 10 minuten portretjes te maken op locatie. Hiervoor vragen we 100 euro per 2 uur excl. resultaat* en 150 euro incl. resultaat.We zullen dan net als bij de andere optie gezamenlijk telkens 1 persoon na schilderen/tekenen. Ook al wordt niet iedereen vastgelegd, toch is dit voor iedereen leuk. Elke kunstenaar heeft namelijk een eigen stijl en we hebben gemerkt dat mensen het leuk vinden om een resultaat tot stand te zien komen.

*De prijs van het resultaat bepaald de kunstenaar.

Deelnemen als kunstenaar

Wil je deelnemen als kunstenaar? Kom dan vooral in deze groep! Je kunt ook eerst contact met mij opnemen, voor meer informatie.

door Maaike Krijtenburg van Maaikes Livepainting