Livepaint voor bedrijven

U organiseert een beurs, evenement, of feest? Een livepaint kan dan zeker een bijzondere toevoeging zijn. Bezoekers kunnen het schilderij zien ontstaan en vragen stellen. Voor beurzen kan het een manier zijn om klanten nieuwsgierig te maken naar uw stand. Bij evenementen en feesten is het vooral een leuke en bijzondere toevoeging. Iets waar uw bezoekers naar kunnen kijken. Aan het eind kunt u het resultaat in uw zaak hangen, of bijvoorbeeld weg geven.

Een live kunstwerk hoeft niet perse een kunstwerk te zijn van het evenement, maar het kan natuurlijk ook een kunstwerk worden van iets anders! Bij de afbeeldingen ziet u een foto van een scooter en een insect. Heeft u een autobedrijf, dan kan het mooi zijn om mij een auto te laten tekenen of schilderen.

Wilt u dat ik kom livepainten voor uw bedrijf? Mail uw wensen naar mij en dan zal ik een passende offerte voor u opstellen.

 

Voor deze bedrijven heb ik al eens mogen livepainten:

Cisco – Tijdens IBC 2018 heb ik live Hollandse taferelen geschilderd.

Creative Life – In 2018 mocht ik live impressies maken van Creative Life.

Hogeschool Utrecht – Begin 2018 mocht ik schilderen tijdens hun onderwijsfestival. Ik schilderde twee live impressies op 1 x 1,5 meter.

Makro Nederland – Een zakenpartner van Makro Nederland ging trouwen, dus gaven ze deze een livepaint van de zaak cadeau. (2016)

Wilt u een kunstwerk op maat, dat het verhaal van uw bedrijf verteld, maar hoeft het van u niet live getekend of geschilderd te zijn?