Een mooie stijl voor jullie feest, vanuit jullie wensen!

Wat is er leuker dan jullie hele bruiloft in een zelfde stijl? Daar help ik jullie graag mee! Vanuit jullie wensen maak ik de huisstijl die bij jullie past.

Er is van alles mogelijk

Afhankelijk van de mogelijkheden en beperkingen van jullie wensen zou ik dit voor u in een zelfde stijl kunnen maken: De save the date, de RSVP, de trouwkaart, een stempel, bedankjes, de menukaart, naamkaartjes, labels, de trouwtaart, koekjes, het gastenboek en de uitnodigingen voor bruidskinderen en getuigen. Vraagt u mij om te komen livepainten, dan kan ik uw huisstijl terug laten komen in de livepaint. Neem vooral even een kijkje bij ‘inspiratie‘, voor inspiratie.

Je boeket laten aquarelleren 
Twijfel je om je bruidsboeket te laten prepareren? Je kun er nu ook voor kiezen om je boeket te laten na aquarelleren door mij! Praktischer dan een geprepareerd boeket bewaren en bovenal heel stijlvol!

Product met persoonlijk ontwerp

Bianca van Elswijk is eigenaar van www.foryourwedding.eu. Zij maakt hele mooie kimono’s, waar ze ontwerpen op borduurt en drukt. Ze borduurt en drukt ook andere producten, zoals badjassen, zakdoeken en tasjes. Sinds kort werk ik met haar samen en heeft zij een aantal producten waar ze mijn vormgeving op heeft gemaakt. Voor jullie kan zij producten bedrukken of borduren, vanuit een ontwerp dat ik maak naar jullie wens.

Jullie tekst voor aan de muur

Hebben jullie een songtekst, een quote, of een tekst uit de Bijbel die jullie heel mooi vinden? Met veel liefde wil ik die tekst voor jullie uitwerken, zoals op deze foto.
Prijs: 50 euro excl. verzendkosten: 36 x 48 cm
Heeft u andere wensen voor de combinatie handgeschreven en aquarel? Vraag gerust!