Superleuk mogelijkheden voor jullie feest!

IMAG3402~2-001

Twijfel je om je bruidsboeket te laten prepareren? Je kun er nu ook voor kiezen om je boeket te laten na aquarelleren door mij! Praktischer dan een geprepareerd boeket bewaren en bovenal heel stijlvol!

Je boeket laten aquarelleren

21763531_1432848693500020_350994706_n-004

Hebben jullie een songtekst, een quote, of een tekst uit de Bijbel die jullie heel mooi vinden? Met veel liefde wil ik die tekst voor jullie uitwerken, zoals op deze foto. Prijs: 50 euro excl. verzendkosten: 36 x 51 cm Heeft u andere wensen voor de combinatie handgeschreven en aquarel? Vraag gerust!

Jullie tekst voor aan de muur

Neem contact op

Wil je mij direct boeken, of heb je vragen die je mij wilt stellen? Neem dan vooral contact met mij op!
Ik help je graag.

Blijf op de hoogte!

Het leukste nieuws en de leukste acties van Maaikes Livepainting lees je terug in mijn nieuwsbrief.

Livepaint voorbeelden

Vergeet vooral niet even een kijkje te nemen bij mijn livepaint werk! Een livepaint is een superleuke manier om een bijzondere gelegenheid te laten vastleggen.