Algemene voorwaarden

1. Voor mij
1.1 Annuleren: Wanneer er bijzondere redenen zijn waardoor ik niet kan komen livepainten(bijvoorbeeld door het overlijden van een naaste, of doordat ik ziek ben)  maak ik een schilderij vanuit foto’s die tijdens de gelegenheid waar ik aanwezig zou zijn gemaakt zijn. U hoeft  dan nog maar de helft van het geld te betalen. U mag dan ook besluiten om het livepainten te annuleren.
1.2 Te laat op locatie: Wanneer ik later dan afgesproken op de locatie voor het livepainten aanwezig ben hoeft u 10% minder te betalen.
1.3 Plaatsen van het resultaat: Tenzij u aangeeft dat ik het eindresultaat niet mag delen, heb ik het recht om het werk te delen.
1.4 Een niet af resultaat: Wanneer het resultaat nog niet af is, dan neem ik het resultaat mee naar huis om deze af te maken. Het resultaat is nog niet af, wanneer ik vind dat er nog wat meer tijd aan besteed moet worden.

2. Voor de klant
2.1 Algemeen: Met toezeggen van een opdracht gaat u akkoord met de hier genoemde voorwaarden.
2.2 Boeken: U kunt mij tot op dezelfde dag nog boeken, indien ik nog beschikbaar ben.
2.3 Betalen: U wordt verwacht het afgesproken bedrag binnen 14 dagen na het livepainten te betalen. U mag uiterlijk op de dag van het livepainten een voorstel doen voor een andere datum voor de betaling. Hebt u na een maand na de afgesproken datum nog niet betaald, dan komt er 10 euro boven het te betalen bedrag. Elke maand waarin u niet betaald komt hier 10 euro bovenop.
2.4 Annuleren: Wanneer u het livepainten minder dan 12 uur van te voren annuleert betaalt u driekwart van het bedrag voor het livepainten. Wanneer u het livepainten van 12 uur tot een week van te voren annuleert betaalt u de een kwart van het bedrag voor het livepainten en de kosten die ik mogelijk al gemaakt heb voor de reis of de overnachting. Ik heb namelijk mogelijk een andere klant moeten afzeggen vanwege jullie boeking. Annuleer je het livepainten tot 1 maanden van te voren, dan hoeft u niets te betalen.
2.5 Niet tevreden: Ik zal met veel plezier mijn best doen om uw livepainting te laten slagen. Bent u toch niet tevreden, dan hoor ik dit graag. U hoeft dan tot maximaal 30% (excl. reiskosten) van het afgesproken bedrag niet te betalen. Ik heb altijd nog materiaalkosten en ik ben een aantal uur bezig geweest aan uw livepainting.